Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

  TOP 10                    Populairste & Meest verkocht CAMPERS van dit moment!

 

1: Carthago Chic C-Line I 4.9

Integraal

De Carthago Chic C-Line I 4.9 kenmerkt zich door onder andere zijn premium bouwkwaliteit. Ongekende degelijkheid in combinatie met een rijke standaarduitrusting en een gewilde indeling maken deze camper een echte verkooptopper. Hij is standaard voorzien van een houtvrije opbouw, AL-KO chassis, dubbele bodem en XL-garage. De indeling bevat een ruime L-zit (standaard!) met keuken, grote koel-/vriesmogelijkheid, separate douche en af te sluiten slaapkamer met enkele bedden. 

2: Carthago C-Compactline I 143

Integraal

De Carthago C-Compactline kenmerkt zich eveneens door onder andere zijn premium bouwkwaliteit, maar ook zijn extra smalle breedtemaat van slechts 2,18m. Ongekende degelijkheid in combinatie met een rijke standaarduitrusting en een gewilde indeling maken deze camper een echte verkooptopper. Deze smalle camper heeft toch een ruime L-zit (standaard!) en een af te sluiten slaapkamer met comfortabele enkele bedden waaronder zich de XL-garage begeeft. 

3: Knaus Sky Ti 700 MEG

Semi-Integraal

De Knaus Sky Ti 700 MEG onderscheid zich van andere merken en modellen door zijn ongekende prijs-/kwaliteitverhouding, praktische indeling en oog voor design. Deze prachtig voorgegeven en doordachte semi-integraal biedt veel leefruimte en gemak dankzij zijn ruime zitgroep met zij-zit, royale hoekkeuken met grote koelkast, separate doucheruimte en af te sluiten slaapkamer met enkele bedden waaronder we een grote garage vinden. 

4: Knaus Van Ti 650 MEG

Semi-Integaal

Ook Knaus heeft extra smalle modellen in zijn gamma en dat levert successen op qua verkoopaantallen. Zo is er de Knaus Van Ti 650 MEG; een sportieve en doordachte, smalle semi-integraal met een praktische indeling voorzien van enkele bedden met daaronder een garage voor o.a. fietsen en overige campingbenodigdheden. Dankzij zijn prijs-/kwaliteitverhouding hoogt hij hoge ogen. 

5: Knaus Sky Ti 650 MF

Semi-Integraal

Het Fransbed was in het verleden erg populair, maar weet zich ondanks goede verkoopaantallen van de modellen met enkele bedden, toch weer steeds meer mensen aan zich te binden. De Knaus Sky Ti bied een onverslaanbare prijs-/kwaliteitverhouding en ongekend veel leefruimte in een compacte buitenmaat. Zo vinden we in nog geen 7 meter lengte een ruime zitgroep met lange bank, grote hoekkeuken met grote koel-/vriesmogelijkheden, een hoge kledingkast, ruime natte cel en comfortabel Fransbed. 

6: Carthago Chic C-Line I 5.0

Integraal

De Carthago Chic C-Line I 5.0 kenmerkt zich door onder andere zijn premium bouwkwaliteit. Ongekende degelijkheid in combinatie met een rijke standaarduitrusting en een gewilde indeling maken deze camper een echte verkooptopper. Hij is standaard voorzien van een houtvrije opbouw, AL-KO chassis, dubbele bodem en XL-garage. De indeling bevat een ruime L-zit (standaard!) met keuken, grote koel-/vriesmogelijkheid, separate douche en af te sluiten slaapkamer met royaal Queensbed. 

7: Carthago C-Tourer I 150

Integraal

De Carthago C-Tourer kenmerkt zich eveneens door onder andere zijn premium bouwkwaliteit, maar ook zijn ultra-laag lediggewicht. Ongekende degelijkheid in combinatie met een rijke standaarduitrusting en een gewilde indeling maken deze camper een echte verkooptopper. Deze smalle camper heeft toch een ruime L-zit (standaard!) en een af te sluiten slaapkamer met een royaal Queensbed waaronder zich de XL-garage begeeft. 

8: Knaus Sky Ti 650 MEG

Semi-Integraal

De Knaus Sky Ti 650 MEG onderscheid zich van andere merken en modellen door zijn ongekende prijs-/kwaliteitverhouding, praktische indeling en oog voor design. Deze prachtig voorgegeven en doordachte semi-integraal biedt veel leefruimte in een compacte buitenafmeting. In nog geen 7 meter lengte vinden we toch twee comfortabele enkele bedden met daaronder een grote garage. 

9: Knaus BoxStar 600 Street

Buscamper

De compactste campers zijn natuurlijk de buscampers. Erg compact en daardoor uiterst wendbaar. De populairste indeling is al sinds jaar en dag de Knaus BoxStar 600 Street. Een compacte buscamper van nog geen 6 meter, wat hem ideaal maakt bij parkeren en overtochten. Toch vinden we alle voorziening welke we nodig hebben en een royaal dwarsbed voor een uiterst scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. 

10: Carthago C-Tourer I 144 LE

Integraal

De Carthago C-Tourer I 144 LE is een erg doordachte indeling. In nog geen 7 meter lengte weet Carthago toch een indeling te creëren met een ruime L-zit met zij-bank, grote koelkast, hoekkeuken, separate douche en af te zonderen slaapkamer met royale enkele bedden waaronder we wederom de grote garage vinden. Deze indeling weet men onder de 7-meter grens te behouden door het flexibel voeteinde van het enkele bed deels in- en uit de doucheruimte te verschuiven. Uiteraard heeft ook deze Carthago de Premium bouwkwaliteit welke u van dit merk op de topklasse mag verkochten. En dit alles met een laag lediggewicht.