Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

Een luxe camper kopen?

Wij zijn hét adres wanneer u opzoek bent naar een luxe camper uit het premium-segment...

Campers zijn er in vele verschillende soorten en maten. Er zijn grote camper, kleine campers, integraalcampers, semi-integraalcampers, alkoofcampers, buscampers en ga zo maar door. Bent u echter opzoek naar een luxe camper uit het topsegment dan moet u absoluut eens een kijkje nemen in ons assortiment. 
 

Luxe integraal campers & luxe semi-integraal campers

Vaak gaat men bij een luxe camper automatisch uit van een integraal-camper. Dat het topsegment niet alleen voorbehouden is aan integraal-campers bewijst Carthago met hun semi-integralen. Carthago heeft namelijk de lichtgewicht C-Tourer T en de topklasse Chic C-Line T half-integralen. 

Wat maakt deze campers nu zo luxe en superieur qua kwaliteit? Allereerst staat of valt de luxe uitstraling en kwaliteit met de keuze van het materiaal gebruik. In een Carthago vindt u alleen de beste materialen terug. Zo zijn de daken en bodem vrijwel allemaal voorzien van GFK (wat tevens hagelbeschermend is). De zijwanden zijn opgetrokken op dubbelzijdig alumium met top-isolatie. Daarnaast heeft elke Carthago standaard een dubbele bodem zodat alle Carthago's per direct geschikt zijn voor de wintersport. Maar ook als u gewoon een keer een koude dag treft ziet u de voordelen van deze top-isolatie. 

Daarnaast zijn alle Carthago's opgebouwd uit een geheel houtvrije constructie. Zo krijgen vocht en vochtschade geen kans. Verder is de garage een van de grootste in zijn klasse. 

Uiteraard hebben wij ook een zeer breed scala aan luxe integraal-campers leverbaar. Met name onze modellen van het merk Carthago onderscheiden zich van hun concurrenten. Dit begint al bij de chassis. Zo vindt u bij de Carthago integralen standaard een AL-KO chassis en krachtige motor. De 110pk-varianten welke u bij veel concurrenten treft heeft Carthago niet in het gamma. Hier krijgt u direct de sterke 130pk-variant (of meer) voorgeschoteld. 


Verder zijn alle Carthago's voorzien van een wintervaste dubbele bodem, GFK (hagelbeschermend) dak en bodem, dubbele aluminium zijwanden en mega-garage. Tevens bieden wij u de keuze uit een chassis met enkele as of heeft u liever een tandem-as (dubbel-as)? Prefereert u voorwielaandrijving of heeft u liever een Iveco-onderstel met achterwielaandrijving? Of kiest u voor de absolute topklasse op basis van een MAN-, Iveco of Mercedes-Benz-onderstel? 


Kortom, voor iedereen die geen genoegen neemt met minder dan het beste is er een Carthago naar wens. Kom eens langs in onze showroom of neem eens een kijkje op onze website en laat u overtuigen van de prachtige merk. 

 
 
 

Nieuw leverbare extra luxe campers

 

Gebruikte luxe campers