Linders Kampeerauto's

Officieel  dealer  Knaus  &  Carthago  campers...

De laatste campershows, camperbeurzen & evenementen...

Wilt u een camper gaan kopen? Of u nu gaan voor een nieuwe camper, een jong gebruikt exemplaar of een tweedehands kampeerauto... het loont altijd de moeite eens een een campershow of -beurs te bezoeken. Lees hier meer over het laatste nieuws over deze evenementen. 
 
 
 

Caravan Salon te Düsseldorf

De grootste camperbeurs vind plaats in Düsseldorf zo rond begin september. Hier worden vrijwel alle primeurs van het komende modeljaar bekend gemaakt door alle grote fabrikanten. Wilt u de gehele beurs bezoeken, dan dient u er rekening mee te houden dat de beurs niet binnen één dag in zijn geheel te bezichtigen is. U kunt eventueel wel overnachten op een van de vele overnachtingsterrein ronde het beursgebouw 'Messe Düsseldorf'

Kampeer- & Caravan Jaarbeurs te Utrecht

De grootste camperbeurs van Nederland is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht in (uiteraard) de Jaarsbeurs te Utrecht. Deze beurs vindt altijd in oktober plaats na de grote Caravan Salon te Düsseldorf. Hier zullen voor de Nederlandse markt de nieuwe modellen worden tentoongesteld. 
 

Camper- & Caravanbeurs te Gorinchem

Rond februari is er dan ook nog de Camper- & Caravanbeurs te Gorinchem. Een van de vele wat kleinere beurzen in Nederland. Wel is het hier door zijn kleinschaligheid een stuk rustiger dan de overige grote beurzen, zodat u in alle rust een selectie van het aanbod kunt bekijken en vergelijken.

Camperdealer Kerstshows & Paasshows

Uiteraard hebben wij ook rond kerst, de jaarwisseling en rond de paasdagen diverse huisshows waar u in alle gemak rond kunt snuffelen in onze nieuwste Knaus & Carthago campers. Daarnaast hebben wij altijd diverse gebruikte campers op voorraad staan.